
Eddy Durnez, WOW-lid van het eerste uur, maakt ons wegwijs in de ingewikkelde en gevoelige materie van voedselveiligheid en alle regelgeving die daarbij komt kijken.
Massa’s praktische tips en adviezen die handig zijn van thuis tot in de professionele wijnkelder. Bespaar kosten door de juiste beslissingen en investeer verstandig in voedselveiligheid.
Onderwerp :
HACCP – Veiligheid en Hygiëne in het Wijnhuis
Wanneer :
Op donderdag 7 december gaan de deuren open om 19:00 om tijdschriften en boeken te kunnen inkijken, en te keuvelen met vrienden en collega’s en stipt te starten om 19:45!
Plaats : Brasserie De Neerbeek Meensesteenweg 391, 8501 Bissegem (Via parking Rietput)
http://deneerbeek.be/
Kostprijs : Gratis voor de leden – € 10 euro voor niet-leden en sympathisanten
Graag bevestigen van uw al dan niet aanwezigheid via Doodle https://doodle.com/poll/ybu48u9mtmc82iiz