De Wijnbouwers Oost West bieden hun leden voordelige wijnanalyses aan in samenwerking met het laboratorium “Institut Viti-Vinicole” in Luxemburg. Om te genieten van dit aanbod moet de procedure gevolgd worden vanop volgende pagina in de Ledenzone:

Problemen bij het inloggen of registeren? Zie onderstaande berichten:

Hulp bij het registeren.

Hulp bij het inloggen op de website.

De presentatie van Kris Vandenwijngaert over de gewasbeschermingsposter en van Geert Claerebout over IPM zijn beschikbaar in de ledenzone onder “Over Wijnbouw & Wijnmaken” in het menu rechts en vervolgens onder Wijnbouw – Wijngaard.

Gezien de huidige corona maatregelen ons nog niet toelaten om een evenement als de algemene ledenvergadering te laten doorgaan op 10 juni, wordt dit verplaatst naar een nog verder te bepalen datum. Meer informatie volgt.

Op maandagavond 14 juni om 19:00 komt Kris Vandenwijngaert uitleg geven over zijn poster met gewasbeschermingsmiddelen 2021.
De link naar het webinar wordt op een later tijdstip nog meegedeeld.

Het event met mogelijkheid om dit naar je kalender te exporteren vind je hier:
https://www.wijnbouwers.be/event/webinar-gewasbeschermingsposter-kris-vandenwijngaert/

De 2e nieuwsbrief van 2021 met informatie over de roestmijt en het kiemen van de valse meeldauw oösporen is vanaf nu te vinden onder de ledenzone.

Alle WOW-leden krijgen gratis een A2 poster ter waarde van de helft van het lidgeld 2021 met alle huidige toegelaten gewasbeschermingsmiddelen cadeau. Deze werd opgesteld door Kris Vandenwijngaert en bevat alle middelen, zowel voor de amateur als de professionele wijnbouwer. Deze worden vanaf volgende week verspreid.
Link naar de website van Kris.

Alle nieuwsbrieven worden vanaf nu ook geplaatst in de ledenzone onder volgende link: https://www.wijnbouwers.be/ledenzone/nieuwsbrieven/

Deze rubriek komt toevoeging bij de reeds bestaande kennislink waaronder presentaties van voorbije activiteiten en algemene informatie wordt bijgehouden: WOW Presentaties: Wijnbouw – Wijnmaken

De Sloveense firma Zottel, producent van inox producten in de wijnbouw en standhouder op onze eerste Vi-Tec! wijnbouwbeurs, organiseert voor de WOW-leden 2021 een groepsaankoop. Naast gunstigere prijzen worden zo transportkosten gedrukt.

In het volgende orderformulier vindt u de prijzen: Orderformulier Zottel – WOW 2021
De prijzen in het groen zijn de speciale prijzen voor de WOW-leden.

Voor alle info over de producten kan je terecht op www.zottel.si of via mail naar Marc Dewulf, heden vertegenwoordiger van Zottel produkten in de Benelux regio.
Email: dewulfgaard@gmail.com
Gsm: 0497/059252

Praktisch:

  • Bestellen kan door het orderformulier door te sturen naar info@cruysem.be tav mevr. Kathy Declercq (bestuurslid WOW)
  • Alle bestellingen kunnen opgehaald worden na afspraak op domein Cruysem, Boeregemstraat 38, 9750 te Kruisem (gsm 0476/587492)
  • Facturatie gebeurt door Zottel zelf. Zie betalingsvoorwaarden op orderformulier.
  • De totale transportkosten worden in functie van het bestelde bedrag verdeeld.

Tijdlijn:
*     Bestellen kan tot eind april.
*     Levering goederen vanaf eind juni.